TERUG NAAR Interieur

Kinderen en baby's

Dagelijks starten hier de veilingen, kijk onder Komende veilingen voor de nieuwste veilingitems.

Tweedehands baby- en kinderaccessoires

Met een kleintje in huis verandert ook uw interieur, pak het daarom goed aan. Door te kiezen voor stijlvolle design meubels en accessoires hoeft uw interieur niet minder leuk te worden. Allesbehalve! Bij Second Luxury vindt u allemaal leuk speelgoed en kinderaccessoires die van de baby- en kinderkamer een échte blikvanger maken. Onze inspirerende webshop heeft verschillende, aparte tweedehands artikelen voor ieders wens.


Een kinderkamer in stijl

Niets is fijner voor de kids als ze een eigen stek hebben om te knutselen, te lezen en optredens te geven. Met de kinderaccessoires van Second Luxury tovert u de kinderkamer in een mum van tijd om tot het vrolijkste plekje in huis. Met design spullen waar niets kinderachtigs aan is en die niet onderdoen aan uw eigen stijl. Of het nu gaat om de houten peuterspeelgoedcollectie van de Franse speelgoedmaker Vilac of een bureau gemaakt door het in Milaan gevestigde meubelbedrijf Nume. Ons assortiment bestaat uit een scala van aantrekkelijke producten die niet alleen leuk zijn om te krijgen, maar nog leuker zijn om te geven als bijvoorbeeld een geboortegeschenk, een attentie voor een babyshower of voor een kinderverjaardag.

Bekende merken

Laat u inspireren door merken als: Vilac, Nume en Theophile & Patachou. Second Luxury biedt een ruim aanbod. Houd onze veilingsite goed in de gaten, want er verschijnen dagelijks nieuwe items.
 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN