TERUG NAAR Interieur

Fauteuils

7 items gevonden
 • Walter Knoll Elton (2st.)

  Walter Knoll Elton (2st.)

  € 2.755,75 0d00u43m43s
  59 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Arper Aston

  Arper Aston

  Start over 1 dag
  75 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Flexform Nonnamaria

  Flexform Nonnamaria

  Start over 1 dag
  86 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Flexform Nonnamaria (uitschuifbaar)

  Flexform Nonnamaria (uitschuifbaar)

  Start over 1 dag
  95 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Bench Lord (1)

  Bench Lord (1)

  Start over 2 dagen
  67 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Bench Lord (2)

  Bench Lord (2)

  Start over 2 dagen
  57 keer bekeken BEKIJK ITEM
 • Moroso Fjord Swivel (1)

  Moroso Fjord Swivel (1)

  Start over 7 dagen
  26 keer bekeken BEKIJK ITEM
Pagina 1 van 1

Tweedehands fauteuils

Op zoek naar een tweedehands design fauteuil van een luxe interieur merk? Op zoek naar een designer stoel van Dyyk, Artifort, Leolux of andere wereldberoemde interieurmerken? Dan bent u bij Second Luxury aan het juiste adres! Bij Second Luxury bent u ervan verzekerd dat u een échte tweedehands design stoel koopt die van waarde is. Bij iedere verkoop wordt namelijk een echtheidscertificaat geleverd die de waarde en echtheid van de design fauteuil bewijst. Tegenwoordig zijn vintage stoelen en andere tweedehands meubelen helemaal in, ook op zoek naar een uniek exemplaar? Bekijk onze collectie op de website of kom langs in onze winkel!

Populaire merken fauteuils

Op zoek naar een tweedehands design fauteuil van Artifort, Design On Stock, Montis, Giorgetti, MDF Italia, Lifestyle94, Herman Miller, Moooi of een ander designer merk? Second Luxury heeft tweedehands design stoelen van verschillende grote designer merken in haar assortiment. Door de verscheidenheid in het assortiment is er voor ieder wat wils en altijd een uniek aanbod van vintage stoelen. Unieke exemplaren die uw woon- of werkomgeving een nieuwe look en feel kunnen geven. Benieuwd wat Second Luxury u te bieden heeft? Neem een kijkje in onze shop!

Design fauteuil verkopen via Second Luxury

Bent u aan het herinrichten en staat die ene design fauteuil niet meer zo mooi bij het nieuwe interieur? Het is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig om een mooi bedrag voor uw designer stoel te krijgen. Veel bieders erkennen de waarde van designer meubelen niet meer en hierdoor wordt het moeilijk om er een eerlijk bedrag voor te ontvangen. Bij Second Luxury is dit niet het geval. Second Luxury kent de waarde van uw designer stoel en zal ervoor zorgen dat u er een mooi bedrag voor terug krijgt. Wat moet u doen om uw design fauteuil tweedehands te verkopen? Bied uw item aan via onze website en we beoordelen vervolgens of uw item geschikt is voor de verkoop. Indien geschikt zal Second Luxury met u contact opnemen en afspraken maken omtrent de verkoop van uw design stoel.
 

Uw item(s) aanbieden?

 • Presentatie online en in onze showroom
 • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
 • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
 • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN