Uitleg veiling

De Veilingklok

De veilingklok van items start dagelijks en duurt 1 uur. Binnen dit uur loopt de actuele prijs terug naar de minimale prijs (veiling bij afslag); de prijs welke de aanbieder van het item minimaal wil ontvangen. Binnen dit uur kunt u uw bieding(en) plaatsen of het item direct aanschaffen voor de actuele prijs.

Voor u een bieding kunt plaatsen moet u ingelogd zijn op onze site. Hiervoor maakt u eenvoudig éénmalig een account aan.

Indien gewenst wordt u op de hoogte gehouden van de biedingen op het item middels een e-mail. Zo weet u direct of u overboden bent. Heeft u, na de sluiting van de veiling, het hoogste bod uitgebracht en is de minimale prijs behaald? Dan bent u de nieuwe eigenaar van het item!


Veilingkosten en betaling

Aan het kopen van items via Second Luxury zijn veilingkosten verbonden. Wanneer u een bod plaatst berekent ons systeem automatisch 10% courtage op het bod dat u plaatst, dit totaalbedrag krijgt u direct te zien. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden kunt u uw bieding bevestigen en is uw bod definitief. Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen dat een eenmaal geplaatst bod bindend is. U ontvangt een e-mail met een link naar de veilige en vertrouwde IDEAL-omgeving waar u uw betaling aan Second Luxury kunt voldoen.


Shop

Als er gedurende de lopende veiling geen bod is uitgebracht boven de minimale prijs, is het item niet verkocht en verplaatst het item naar onze Shop waar het item voor een vaste prijs wordt aangeboden.


Showroom

Second Luxury begrijpt dat u sommige items liever in het ‘echt’ bekijkt. In onze showroom in Eindhoven vindt u een brede selectie van ons aanbod. Er zeker van zijn of het veilingitem in onze showroom staat? Neem voor uw bezoek contact met ons op. De showroom van Second Luxury is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.


Transport

Indien gewenst kunnen aangekochte items, tegen vergoeding, worden bezorgd. Hiervoor kunt u gebruik maken van de diensten van brenger.nl.


Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

De algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing op het gebruik van de diensten van Second Luxury. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring. Wij adviseren u deze voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen bij het gebruik van de diensten van Second Luxury.


Vragen?

Raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN