Over Second Luxury

Het concept

De particulier met een liefde voor design- en merkartikelen maakt thuis ruimte voor nieuwe interieur aankopen. Maar op welk platform kan men deze artikelen aanbieden zodat ze hier nog een reëel, marktconform bedrag voor ontvangen? Bij Second Luxury natuurlijk! Wij fungeren als intermediair en verzorgen de presentatie van uw item op de website en in overleg is het mogelijk om uw item(s) tentoon te stellen in de showroom.

Door deze service aan te bieden beschermen wij de privacy van zowel de verkoper als de koper.

Naast particulieren bieden wij ook bedrijven de mogelijkheid om showroommodellen via ons platform aan te bieden. Wanneer men een grote stock voorraad heeft of men wilt plaats maken voor nieuwe collectie is het zeer handig om deze items bij Second Luxury aan te bieden. Voor een overzicht van de voordelen verwijzen wij u graag verder naar: waarom (ver)kopen bij SL?


Onze missie en strategie

We zien het als onze missie om vraag en aanbod van nieuwe- en tweedehandse luxe, design items samen te brengen en hierbij het verkoop- en koopproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Second Luxury verzorgt het gehele traject, zoals het plaatsen van foto’s en een omschrijving op de website, maar ook de financiële afwikkeling. Daarnaast biedt Second Luxury kopers de garantie dat na betaling het gekochte item daadwerkelijk geleverd wordt.

Gegarandeerde echtheid en kwaliteit

Het unieke concept biedt ook een groot aantal voordelen voor de koper. Zo beoordeelt Second Luxury de items voor plaatsing op echtheid, kwaliteit en waarde. Wij garanderen 100% echtheid en kwaliteit. Second Luxury hanteert zero-tolerance ten aanzien van namaak items. Bij twijfel wordt het item niet in ons assortiment opgenomen.

Vragen?

Bij onbeantwoorde vragen, raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.