Over Second Luxury

Hoe het begon

De particulier met een liefde voor design en merk artikelen maakt ruimte voor nieuwe aankopen. Dus de vraag van de particulier om items via Second Luxury aan te bieden wordt ingewilligd, door als intermediair de presentatie op de website en in de showroom compleet te verzorgen. Hiermee beschermt Second Luxury de privacy van zowel de verkoper als de koper.

Maar niet alleen particulieren vonden de weg naar Second Luxury. Ook winkels en bedrijven hebben een (te) grote voorraad / showroommodellen. Een bekend probleem voor vele ondernemers. Prachtige items op stock die geen ruimte meer in de showroom vinden omdat deze uit de collectie gaan of ruimte moeten maken voor nieuwe collecties. De ondernemer heeft geen of een beperkte aantal m² om deze stukken aan te bieden. Het bezoekersaantal van zijn website is te kleinschalig. Second Luxury zag hier haar kans; deze luxe items gezamenlijk aan te bieden middels een online platform. De verkopende partij een grotere kans op verkoop bieden. En de aankopende partij een breder aanbod en scherpe prijs bieden.


Onze missie en strategie

Wij zien het als onze missie om vraag en aanbod van nieuwe- en tweedehands luxe items samen te brengen en hierbij het koop- en verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Second Luxury verzorgt het gehele traject, zoals het plaatsen van foto’s en een omschrijving op de website, maar ook de financiële afwikkeling. Daarnaast biedt Second Luxury kopers de garantie dat na betaling het gekochte item daadwerkelijk geleverd wordt. Dagelijks wordt ons aanbod aangevuld met prachige unieke items.


Gegarandeerde echtheid en kwaliteit

Het unieke concept biedt ook een groot aantal voordelen voor de koper. Zo beoordeelt Second Luxury de items voor plaatsing op echtheid, kwaliteit en waarde. Wij garanderen 100% echtheid en kwaliteit. Second Luxury hanteert zero-tolerance ten aanzien van namaak items. Bij twijfel wordt het item niet in ons assortiment opgenomen.


Vragen?

Wilt u direct uw item(s) aanbieden? Of heeft een u vraag over de advertentiemogelijkheden? Raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 
 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN