Ik wil een item kopen 

Betaal gemakkelijk en eenvoudig het te aankopen item in onze webshop. Na betaling ontvangt u van ons een automatische reply wat betreft uw aankoop. Wij nemen vervolgens contact met u op over het ontvangen van uw aankoop. Als koper heeft u 14 dagen retourrecht dat geldig is vanaf de dag van ontvangst van het gekochte item.

Ik wil een item verkopen (particulier)

Een item in consignatie aanbieden via Second Luxury is eenvoudig en gratis. Dit kunt u doen door rechtsboven de pagina op ‘item aanbieden’ te klikken. Wij willen u vragen zoveel mogelijk informatie door te geven. Beschikt u nog over een aankoopnota of certificaat? Geweldig! Deze kunt u ook toevoegen als bestand bij het aanmelden van uw item.

Let op! Uw item verschijnt niet direct op de website. In overleg wordt eerst een prijsafspraak afgesproken. Deze correspondentie verloopt via e-mail of telefonisch.

Ook verzoeken wij u vriendelijk om item(s) enkel
via de website aan te bieden en niet via e-mail. Wanneer u dit wel doet, ontvangt u een reply om uw item(s) via de website aan te bieden. Zo behouden wij het overzicht.


Voorwaarden

Second Luxury vraagt om een alleenrechtperiode. Deze periode bedraagt maximaal 4 maanden. Mocht het item na deze periode nog niet verkocht zijn kunt u in overleg zelf het item proberen te verkopen en zullen wij deze uit de webshop en andere promotiekanalen verwijderen. Mocht u het item voor deze periode toch zelf willen houden of verkopen via een ander platform, rekenen wij een fee van 5%, met een minimum van €75,- van het afgesproken bedrag voor onze handelingskosten.


Beoordeling

Second Luxury beoordeelt ieder aangeboden item op echtheid, kwaliteit en waarde. Past het item in ons aanbod en bereiken we, in gezamenlijk overleg, overeenstemming over de door uw te ontvangen prijs bij verkoop? Dan plaatsen wij het item op ons platform en in overleg in onze showroom.

U ontvangt van Second Luxury een bevestiging zodat alle gemaakte afspraken voor beide partijen vastliggen. Helder en duidelijk! Wanneer u uw item aanbiedt via de website streven we er naar om uw item te beoordelen binnen 48 uur. Zodra wij uw item hebben beoordeeld mailen wij u.

Het kan voorkomen dat de e-mail helaas in uw spam of ongewenste e-mails terecht komt. Kijk deze eerst voor de zekerheid na voordat u contact met ons opneemt.


Prijzen

Bij het online aanmelden van uw item bent u in de gelegenheid om in te vullen welk bedrag u bij verkoop wilt ontvangen. Na uitgevoerd onderzoek van de huidige markt corresponderen wij terug met een geschikte marktwaarde en prijs waarmee u akkoord kunt gaan. Bij akkoord plaatsen wij het item online en ontvangt u het afgesproken bedrag bij verkoop van het item.

Het kan ook voorkomen dat uw aangegeven prijs te hoog is. Wij vragen dan aan u of u bereidt bent te zakken met uw prijs zodat het item marktcomform verkocht kan worden. U hoeft hier natuurlijk niet mee akkoord te gaan en kunt dit aangeven in uw respons dat u geen gebruik wilt maken van onze diensten. 


Betaling

Is uw aangeboden item verkocht? Top! De aankopende partij heeft 14 dagen retourrecht dat geldig is vanaf de dag van ontvangst van het gekochte item. Wanneer deze termijn verstreken is, betalen wij u meteen uit.


Ik wil een item verkopen (zakelijk)

Items aanbieden als bedrijf? Dat kan zeker bij Second Luxury! Wanneer u diverse items/showroommodellen in de aanbieding heeft en deze graag bij ons platform wilt aanbieden, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 040-7370455. of een e-mail sturen met informatie en foto's van de items naar: info@secondluxury.nl


Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

De algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing op het gebruik van de diensten van Second Luxury. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u hiermee akkoord. Wij adviseren u deze voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten bij het gebruik van de diensten van Second Luxury.


Vragen?

Raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN