Showroom: bewonderen met eigen ogen

Second Luxury biedt u diverse mogelijkheden om uw item(s) tentoon te stellen. Naast vertoning op de website bieden wij ook de optie aan om uw item te plaatsen in de showroom te Waalre. Dit is in samenspraak te regelen. Het voordeel van de showroom voor de verkoper is dat toekomstige kopers het item met eigen ogen kunnen bewonderen. Vaak haal je de koper over tot koop doordat hij het item kan zien. Mocht het toch geen optie zijn om het item naar de showroom te brengen raden wij aan om bij de aanmelding foto's mee te sturen van hoge resolutie kwaliteit. Deze geven ook een goede (eerste) indruk.

Het kan helaas voorkomen dat de showroom vol staat bij veel vraag. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat er weer ruimte vrij is voor nieuwe items. 


 
DE LOCATIE
FYSIEKE WINKEL

Onze fysieke winkel (showroom) vind u in Waalre, nabij Eindhoven, waar u mogelijkheid heeft tot parkeren vóór ons pand. Zo'n 10% van ons totale assortiment staat bij ons in de showroom. Neem gerust eens een kijkje.  


Externe locaties voor bezichtiging van item(s)


Wanneer u als koper een item op de website heeft gezien en u wilt deze graag bezichtigen is het zeer verstandig om eerst te kijken waar het item staat qua locatie. Bij elk item staat duidelijk vermeldt of het in de showroom in Waalre staat of op een andere locatie. Deze locatie is de woonplaats van de huidige eigenaar of de locatie van de dealer waar het showroommodel staat.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@secondluxury.nl of telefonisch via : 040-737 0455.

 

 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN