Voordelen voor de koper:

Bent u al een tijdje op zoek naar een Minotti sofa? Of heeft u hard gespaard om eindelijk een Vitra Lounge Chair te kunnen kopen? Dan bent u bij Second Luxury aan het juiste adres. Wij bieden diverse showroommodellen aan van dealers via onze webshop of tweedehands items die afkomstig zijn van particulieren. De items die wij aanbieden via de webshop en in de showroom verkeren altijd in uitstekende staat. Wij kunnen u de volgende voordelen aanbieden:
  • Second Luxury presenteert wekelijks nieuwe items online en in de showroom
  • Uw anonimiteit en privacy blijft gewaarborgd wanneer u een item koopt
  • Second Luxury controleert de items op echtheid & kwaliteit
  • Second Luxury biedt de mogelijkheid om uw gekochte item te bezorgen in overleg. Hier worden transportkosten voor gerekend en deze hangen af van uw woonplaats

Ik wil een item kopen

Betaal gemakkelijk en eenvoudig het te aankopen item in onze webshop. Na betaling ontvangt u van ons een automatische reply wat betreft uw aankoop. Wij nemen vervolgens contact met u op over het ontvangen van uw aankoop. Als koper heeft u 14 dagen retourrecht dat geldig is vanaf de dag van ontvangst van het gekochte item.


Ontvangst van uw item

Iedere koop op ons platform, uitgezonderd indien anders vermeld, is exclusief transportkosten. Heeft u een item gekocht welke bij een consument staat of bij ons in de showroom? Dan mag u het item zelf op locatie komen ophalen, of indien gewenst kunnen wij het transport voor u regelen.


Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop van een tweedehands/gebruikt item? Bij Second Luxury mag jij deze aankoop binnen 14 dagen retourneren. Dit retourrecht is niet van toepassing op nieuw te bestellen items. De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen. Lees hierover meer in Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan contact met ons op via e-mail: info@secondluxury.nl of bel: 040-7370455.