Uitleg aanbieden

Item(s) aanbieden consument

Een item in consignatie aanbieden via Second Luxury is eenvoudig. Op de homepage vindt u rechtsbovenaan een button met de tekst item aanbieden. Klik op deze button en u wordt doorgestuud naar de aanmeldingspagina. Via dit formulier kunt u aangeven om welk item het gaat, in welke staat het verkeert, wat de nieuwprijs is en wat u minimaal voor het aangeboden item zou willen ontvangen. Tevens vragen wij u om in het formulier, indien beschikbaar, kopieën van certificaten /aankoopnota’s te uploaden. Hoe meer informatie wij op voorhand ontvangen, hoe makkelijker het is om het item te beoordelen en te verkopen! Tevens is het voor ons ook makkelijker schakelen als de foto's op correcte manier aangeleverd worden. Dit betekent dat het item volledig op de foto hoort te staan, zodat de foto's gebruikt kunnen worden voor het online plaatsen. Pas na gezamenlijke overeenstemming zal het item online geplaatst worden.

Voor u een item kunt aanbieden moet u ingelogd zijn op onze site. Hiervoor maakt u eenvoudig éénmalig een account aan.

Item(s) aanbieden zakelijk

Om als bedrijf meerdere items/showroommodellen aan te bieden vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 040-7370455 (tijdens kantooruren) of een e-mail te sturen naar klantenservice@secondluxury.nl.


Beoordeling

Second Luxury beoordeelt ieder aangeboden stuk op echtheid, kwaliteit en waarde. Past het item in ons aanbod en bereiken we, in gezamenlijk overleg, overeenstemming over de prijs en eventueel transport? Dan plaatsen wij het item op ons platform en in overleg in onze showroom of op locatie. U ontvangt van Second Luxury een bevestiging zodat alle gemaakte afspraken voor beide partijen vastliggen. Helder en duidelijk! Wanneer u uw item aanbiedt via de website streven we er naar om uw item te beoordelen binnen 48 uur. U kunt een replay verwachten via e-mail.


Betaling

Is uw aangeboden item verkocht?Top! Wij betalen het afgesproken bedrag binnen twee weken na de betaling van de aankopende partij aan u uit. Waarom pas na twee weken? De aankopende partij heeft namelijk 14 dagen retourrecht dat geldig is vanaf de dag van koop. Wanneer deze verstreken is, betalen wij u meteen uit.


Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

De algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing op het gebruik van de diensten van Second Luxury. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u hiermee akkoord. Wij adviseren u deze voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten bij het gebruik van de diensten van Second Luxury.


Vragen?

Raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN