Over Second Luxury

Hoe het begon

Een (te) grote voorraad. Een bekend probleem voor vele ondernemers. Prachtige items op stock die geen ruimte meer in de showroom vinden, uit de collectie gaan of verkeerd zijn besteld. De ondernemer heeft geen of een beperkte aantal m² om deze stukken aan te bieden. Het bezoekersaantal van zijn webshop is te kleinschalig of misschien is er helemaal geen webshop. Second Luxury zag hier haar kans; deze luxe items gezamenlijk aan te bieden middels een internationaal veilingsyteem. De verkopende partij een maximale exposure, de aankopende partij de beste prijs.

Maar niet alleen bedrijven vonden de weg naar Second Luxury. De particulier met een liefde voor design en merk artikelen moet soms ruimte maken voor nieuwe aankopen. Dus ook de vraag van de particulier om items via Second Luxury aan te bieden wordt ingewilligd. Door als intermediair de presentatie op de website en in de showroom compleet te verzorgen, beschermd Second Luxury de privacy van zowel de verkoper als de koper.


Onze missie en strategie

Wij zien het als onze missie om vraag en aanbod van nieuwe- en tweedehands luxe items samen te brengen en hierbij het koop- en verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Second Luxury verzorgt het gehele traject, zoals het plaatsen van foto’s en een omschrijving op de website, maar ook de financiële afwikkeling. Daarnaast biedt Second Luxury kopers de garantie dat na betaling het gekochte item daadwerkelijk geleverd wordt. Dagelijks wordt ons aanbod aangevuld met prachige unieke items.


Gegarandeerde echtheid en kwaliteit

Het unieke concept biedt ook een groot aantal voordelen voor de koper. Zo beoordeelt Second Luxury de items voor plaatsing op echtheid, kwaliteit en waarde. Second Luxury hanteert zero-tolerance ten aanzien van namaak items. Bij twijfel wordt het item niet in ons assortiment opgenomen. Is het originele aankoopbewijs of echtheidscertificaat niet meer aanwezig ontvangt u namens Second Luxury een echtheidscertificaat waarin de echtheid wordt gewaarborgd.


Vragen?

Wilt u direct uw item(s) aanbieden? Mee bieden in de lopende veilingen? Of heeft een u vraag over de advertentiemogelijkheden? Raadpleeg onze FAQ; een overzicht van de meest voorkomende vragen aangaande onze activiteiten en diensten voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 
advertentie
Advertentie
 

Uw item(s) aanbieden?

  • Presentatie online en in onze showroom
  • Anonimiteit en privacy gewaarborgd
  • Item(s) desgewenst thuis opgehaald
  • Gegarandeerde betaling
ITEM(S) AANBIEDEN